ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΤΟ ΠΡΟΊΌΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΙΚΤΟ, ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ,ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΟ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΊΌΝΤΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΡΚΕΙ Η ΖΗΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟ’Ι’ΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ , ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 14 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ . (ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ Η ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ).

ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ-ΑΓΟΡΑΣΤΗ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΊΌΝΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ Η ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΚΠΙΠΤΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΩΛΗΤΗ.

ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ 5-6 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΑΝ ΑΝΟΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΠΛΑ ΕΑΝ ΑΝΟΙΧΘΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.

ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ , ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ/ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΙΚΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.

Ο ΠΕΛΑΤΗΣ-ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΟΦΗΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΠΡΟ’Ι’ΟΝΤΩΝ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΣΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ/ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟ’Ι’ΟΝΤΩΝ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ-ΑΓΟΡΑΣΤΗ.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ “ΕΠΙΠΛΟ ΖΑΧΟΣ” ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΑΝ ΤΟ ΠΡΟ’Ι’ΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ-ΑΓΟΡΑΣΤΗ.